"Calaul roman" din Franta, care si-a ucis iubita si copiii, a golit conturile familiei inainte sa fuga. Cati bani a luat

×
Codul embed a fost copiat

Romanul care a ingrozit Franta dupa ce si-a ucis iubita insarcinata in luna a saptea si pe cei doi baieti ai lor este cautat de politisti.

Imediat ce a comis tripla crima, si-a golit conturile si a disparut. Apropiatii au aflat ca barbatul isi pierdea banii la jocurile de noroc si avea datorii la camatari. Dar tot n-au putut intelege cum s-a transformat dintr-un tata iubitor, care avea doi copii si-l astepta pe-al treilea, intr-un calau.

Romanii, stabiliti intr-o suburbie a Parisului, abia sarbatorisera in urma cu o luna ziua de nastere a lui Antoine, baietelul lor de 5 ani. Peste 2 luni, Tunde si Sebastian aveau sa-si intregeasca familia, pentru ca urma sa se nasca si o fetita. Tunde sau Tina, cum ii spuneau prietenii francezi, era in al noualea cer. Credea ca are o familie fericita si ca in Franta le poate asigura un viitor mai bun copiilor. Dar barbatul in care avea toata increderea a decis sa le curme cu brutalitate vietile.

Dupa ce si-a ucis intreaga familie, Sebastian si-a ascuns in casa hainele pline de sange. Si-a facut bagajul, a luat 3.000 de euro din casa si dus a fost. Familia victimelor, din Oradea, povesteste ca tot el ar fi golit conturile, unul de 10.000 de euro, bani pusi pe numele baialui lor mai mare.

Tatal lui Tunde spune ca fiica lui i-a povestit ingrijorata ca barbatul ei nu mai aduce tot salariul acasa, ba chiar ar fi avut si datorii la camatari. "Atunci a aflat fiica mea ca joaca la jocuri de noroc", povesteste Karoly Keri, tatal victimei. "Acum au auzit fiicele mele astea doua, cand au plecat in Franta, ca nu stiu cati bani acolo, la jocuri de noroc, avea datorie la cineva. Si ala l-a amenintat: daca nu aduci banii, o sa suporti, cum o fi, familia ta o sa suporte consecintele", a completat el.

Citește și
Darius tanar rom linsat in Franta
Darius, adolescentul roman linsat in iunie la Paris, a iesit din coma. "Vorbeste si si-a recunoscut familia. Se simte bine"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Acasa, la Oradea, parintii lui Tunde au facut un mic altar unde sa aprinda lumanari in memoria fiicei si a nepotilor. Sebastian si Tunde s-au cunoscut in urma cu 15 ani, cand el venise la Oradea impreuna cu niste circari ambulanti. Cei doi nu s-au casatorit legal, dar s-au hotarat sa intemeieze impreuna o familie frumoasa.

"Ii iubea, da, sigur. Asa a spus fiica mea. Daca fata mea a spus asa, ca iubeste copilul. Numai ca el nu suporta cand plangeau copiii. Atunci el turba si trebuia sa mearga afara, ca nu suporta sa planga copilul", spune la randul ei Rozalia Keri, mama victimei.

Antoaine, de 5 ani, Rafael, de un an si jumatate, si Tunde, de 36 de ani, ucisi cu sange rece de un calau, vor fi adusi acasa pentru a fi inmormantati crestineste.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Tripla crima in Franta: un roman si-a ucis sotia gravida si pe cei doi copii, apoi a fugit. Politia inca il cauta
Tripla crima in Franta: un roman si-a ucis sotia gravida si pe cei doi copii, apoi a fugit. Politia inca il cauta

O crima oribila a avut loc intr-o familie de romani, stabiliti langa Paris. O femeie de 36 de ani, insarcinata in luna a 7-a, a fost omorata impreuna cu cei doi baieti ai sai, un copilas de un an si jumatate si altul de 5 ani.

Darius, adolescentul roman linsat in iunie la Paris, a iesit din coma.
Darius, adolescentul roman linsat in iunie la Paris, a iesit din coma. "Vorbeste si si-a recunoscut familia. Se simte bine"

Adolescentul roman de etnie roma agresat la jumatatea lunii iunie la periferia orasului Paris a iesit din coma, duminica, vorbind si fiind in stare buna, anunta avocatul familiei, citat de AFP.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.