Cainele legat de caruta si tarat pe sosea de un barbat din Iasi a ajuns in Olanda. Pedeapsa primita de stapanul sau

Dată publicare: 12-02-2017 17:53
Dată actualizare: 15-02-2017 07:18


Poveste cu happy-end pentru un catel care a fost torturat la Iasi, acum cateva luni, de un satean. Imaginile in care animalul era legat cu sarma de o caruta si tarat pe sosea, au starnit atunci revolta a mii de oameni pe internet.

O iubitoare de animale din Olanda l-a adoptat insa pe sarmanul patruped, si l-a luat acasa. Imaginile filmate in octobrie anul trecut, sunt de o cruzime iesita din comun! Cei care au surprins scena l-au si salvat pe bietul caine, si l-au dus la veterinar. Era plin de rani si slabit: desi de talie mare, cantarea doar 15 kg.

Adrian Stratulat, medic veterinar: "Prezinta plagi multiple la nivelul membrelor, datorita roaderii de suprafata asfaltului. L-am hranit, avea o pofta de mancare foarte pronuntata // cineva va fi disponibil sa-l ia - e foarte bland, de la prima atingere. Nu musca..."

Cainele bland si recunoscator a primit numele Mitch si a stat cateva saptamani intr-un adapost. De aici, a fost promovat pe internet si i-a captat atenmtia unei de doamne de 45 de ani din Almelor, Olanda, care l-a inceput, l-a adoptat la distanta, adica a platit pentru ingrijirea lui. Si in cele din urma, l-a luat acasa, cu toate ca mai are doi caini. A platit 250 de euro taxele de transport, si l-a primit cu bratele deschise. Acum Mitch cantareste 30 de kilograme si se bucura de viata.

In ceea ce-l priveste pe sateanul din Iasi care l-a torturat, barbatul a fost cercetat penal si a fost amendat cu 3000 de lei.


VIDEO PROTVPLUS.RO