Bucurie uriaşă pentru copiii care și-au găsit ghetuțele pline de cadouri de la Moș Nicolae. ”Exact cum mi-am dorit!”

Ultima actualizare: 06-12-2020 19:53
Bucurie uriaşă pentru copiii care și-au găsit ...
Bucurie de nedescris pentru copii, care și-au gă...

A fost o dimineață plină de surprize pentru copiii care l-au așteptat cuminți pe Moș Nicolae. Cei mici și-au găsit ghetuțele doldora de jucării și dulciuri. Ba chiar au găsit câteva pachete și lângă încălțări.

 

Călătoria spre casele copiilor a putut fi urmărită și online. Așa că cei care se îndoiesc de existența generosului bătrânel au primit o nouă dovadă că Moș Nicolae există.

Vine sau nu Moș Nicolae? A fost întrebarea pe care au avut-o sâmbătă seară, în gând, copii din întreaga lume, înainte să pună capul pe pernă.

Cei care n-au încetat să creadă în magia sărbătorilor de iarnă au fost răsplătiți. Din plin! Luiza are 2 ani, iar fericirea de pe chipul său merită toate cadourile din lume.

Luiza: ”Wooow…wooooow... ce-i aici? Hihihi... Ce e aici? Un trenuleț, cu cine? Cu Mini și cu Micky”.

Moșul a lăsat cadouri și în ghetuțele lui Aylin, o fetiță de 6 ani din Alba. Și în cele pregătite cu mare grijă de Aimee, sora sa de doi ani.

"Mami, uite!”.

”- Păpușaaa, da...
- Asta îți doreai tu?
- Daaa!
”.

Și Diana-Maria a fost răsplătită pentru că a fost cuminte. A găsit lângă ghetuțe exact păpușa la care visa. O păpușă a primit și Antonia, din Constanța.

Wooow! Păpușa mea Elsa! Exact cum mi-am dorit! Șosete, șabloane de geam și milioane de dulciuri".

Moș Nicolae n-a uitat-o nici pe Kitty, pisica Antoniei.
În Târgu Mureș, moșul a ajuns sâmbătă seară la toți copii. Iar cei mici s-au pregătit cu poezii și cântece.

La Sângeorgiu de Mureș, Moș Nicolae a colindat pe străzi într-o căruță trasă de cai. A împărțit cadouri, le-a făcut cu mâna copiilor care îl priveau timid de la ferestre și a promis că se întoarce și la anul. Plimbarea a fost transmisă în direct, pe internet.

- Ce bine că ați venit în Sângeorgiu, e bună căruța, nu se răstoarnă?
- Nu se răstoarnă.
- O să urcăm în trăsură și o să vorbim cu Moș Nicolae între timp. O să mergem pe câteva străzi să vedem dacă copiii sunt curioși să vă vadă
”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO