Goană după jucării prin magazine, cu câteva ore înainte să vină Moș Nicolae

05-12-2020 18:46


În timp ce în case puştimea freamătă, ajutoarele lui Moş Nicolae s-au risipit prin magazine. Sunt bunici şi părinţi grăbiţi să bifeze o mulţime de dorinţe.

Datorită lor, bătrânelul va prinde puteri magice, iar în această noapte va încerca să deschidă toate uşile.

Unii părinţi şi-au dat seama că în magazinul de jucării vor face o alegere bună doar dacă se pun în mintea copilului.

„Căutăm un cadou pentru un copil de până în doi ani şi par destul de caraghioase, distractive. Ne distrăm şi noi, oamenii mari" spune un tânăr.


„Dacă îmi permiteţi, să ştiţi că aţi ales prea multe - Şi mai am acasă. Asta e sigur pentru băiat, care vrea să se facă biolog
-La câţi ani?
- 4.
- S-a decis atât de repede?
- Foarte repede"

Așa sună un dialog dintr-un magazin de jucării. Nicolas are 10 ani şi ştie care sunt condiţiile moşului.

„Am fost cuminte, am luat note bune la şcoală, am ajutat-o pe mama la curăţenie" spune Nicolas.

Uşor debusolaţi, aceşti bunici au bâjbâit printre rafturi. Spun că ultima dată când au fost într-un magazin de jucării s-a întâmplat acum 30 de ani, când căutau pentru copiii lor. Este primul nepoţel şi prima oară când vine moşul.

„Suntem bunici mai tineri. Dacă mai aveam unul, aveam experienţă. Nu am mai cumpărat jucării de când erau copiii noştri mici" spun aceștia.

„E foarte greu, nu se joacă cu nimic, şi orice le-aş lua sunt un pic degeaba"

Sunt destui şi cei care apelează la firmele de curierat. Ca să nu îi pună în pericol pe cei dragi, vor trimite cadourile prin intermediari iar de îmbrăţişat ...se vor îmbrăţişa după pandemie.

Moşul de anul acesta a ţinut cont şi de vremuri. Drept urmare, a ales pentru copilaşi jocuri de construcţie sau de societate astfel încât serile petrecute în familie să fie unele de neuitat.


VIDEO PROTVPLUS.RO