Brigitte Bardot s-a aliat cu Pamela Anderson impotriva eutanasierii cainilor maidanezi din Romania

Ultima actualizare: 17-09-2013 06:51

Fundatia condusa de Brigitte Bardot a gasit noi metode de presiune cu care spera sa puna capat eutanasierii cainilor maidanezi din Romania.

Astfel, fost actrita, acum o luptatoare inversunata pentru apararea si protectia animalelor, si-a gasit un aliat pe masura. Este vorba tot despre o fosta actrita celebra, la fel de frumoasa in urma cu cativa ani si tot blonda ... asa cum a fost multi ani Brigitte Bardot.

Este vorba despre Pamela Anderson, care in prezent se ocupa cu evenimente legate de fonduri de caritate sau chiar .. protectia animalelor.

Cele doua vedete au semnat o scrisoare comuna adresata presedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, in care ii cer sa intervina pe langa presedintele Traian Basescu.

"Prin cele doua voci ale noastre, care reprezinta milioane de alte voci, suntem port-stindardul opiniei publice internationale care set scandalizata de genocidul animal fara precedent, anuntat in Romania, membru al Uniunii Europene.

Va cerem sa interveniti pe langa presedintele Traian Basescu, pentru ca acesta sa accepte, intr-un final, programele de sterilizare a cainilor maidanezi, ale caror efecte au fost demonstrate in numeroase alte tari si sa renunte la uciderea a mii de caini." - se arata in scrisoarea fundatiei Brigitte Bardot catre presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy.

Parlamentul roman a votat, marti, proiectul de lege care permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO