Bebelusul familiei Bodnariu, adus inapoi in sanul familiei. Ce planuiesc sa faca mai departe cei doi soti

Dată publicare: 06-04-2016 15:55
Dată actualizare: 09-04-2016 07:02


Sotii Bodnariu au facut un prim pas pentru a recastiga custodia celor cinci copii ai lor. O decizie judecatoreasca a facut ca bebelusul Ezekiel sa fie adus inapoi acasa, in sanul familiei.

Sotii Bodnariu au primit o veste mult asteptata de la judecatorii norvegieni. Mezinul familiei se va intoarce acasa, la mai bine de jumatate de an dupa ce Protectia Copilului din Norvegia i-a lasat pe sotii Botnariu fara cei cinci copii, pentru ca fetitele au spus ca au fost agresate de parinti.

Instanta a decis ca Marius si Ruth vor avea dreptul sa-i vada pe ceilalti doi baieti de doua ori pe saptamana si nu doar o data, ca pana acum. Nu a luat insa o decizie cu privire la cele doua fetite aflate in custodia altor familii.

"Aceasta decizie este doar un pas in procesul de a obtine custodia finala a tuturor celor 5 copii! Lupta pentru copii continua! Ne vedem la proteste pe 16 Aprilie!", sustine pastorul Cristian Ionescu, purtatorul de cuvant al familiei.

Cei doi soti, Marius si Ruth Bodnariu, apar intr-o fotografie alaturi de baietel, pe site-ul bodnariufamily.org. Potrivit aceluiasi site, in data de 16 aprilie urmeaza sa aiba loc si alte proteste menite sa reintregeasca familia Bodnariu.

Cei cinci copii au fost preluati de catre autoritatile norvegiene de protectie a copilului pe 16 noiembrie, dupa ce parintii au fost banuiti de rele tratamente. Insa acuzatiile si masurile luate sunt extreme si absurde, sustine familia.

Vezi reportajul realizat de Alex Dima pentru Romania, te iubesc acasa la familia Bodnariu, in Norvegia.

 

 

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO