Bătaie cu săbii ninja, într-un club de manele de la marginea Buzăului. "A pornit pe fondul dedicaţiilor"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 10 Septembrie 2018 08:02
Categorie: Stiri actuale

A fost scandal cu săbii şi cuţite într-un club de la marginea Buzăului. Două grupuri de tineri s-au încăierat, iar 6 dintre ei au ajuns la spital. În plus, mai multe maşini parcate în faţa clădirii, dar şi localul au fost vandalizate.

Cel de la care ar fi pornit totul a fost identificat duminică seară de poliţişti şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Scandalul ar fi izbucnit, se pare, în timpul unui concert de manele, într-un club de la marginea oraşului Buzău. De la muzica s-a ajuns rapid la pumni şi picioare.

Dragoș Ciob, avocat: "O încăierare pornită pe fondul unor dedicaţii în respectivul club, scandal în care au fost implicaţi parte din bodyguarzii care asigurau ordinea în respectivul club."

Unul dintre bodyguarzi ar fi fost deranjat de dedicaţiile date de un grup de tineri din Râmnicu Sărat, aşa că s-au luat la hartă. După ce şi-au împărţit lovituri în club, s-au mutat în parcare şi au scos armele albe pe care le aveau în maşini.

În urma conflictului, 6 tineri au ajuns la spital. Iar unul dintre ei, grav rănit, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni" din Capitală.

Adrian Zoican, şef UPU Buzău: "Pacienţii tineri prezentau multiple contuzii la nivelul extremităţii cefalice, toracelor şi a membrelor superioare. Câţiva dintre ei aveau şi leziuni, plăgi prin tăiere. Unul dintre ei prezentând o fractură la nivelul cutiei crainiene."

Alte 20 de persoane au fost ridicate de poliţişti.

Ag.princ.adj. Amalia Călugăru, purtător de cuvânt AL IPJ Buzău: "Persoanele implicate în altercaţie au fost transportate la sediul poliţiei municipale Buzău pt audieri, iar în cauză s-a întocmit dosar penal."

În maşinile suspecţilor, anchetatorii au descoperit armele albe folosite în altercaţie, şi chiar şi un pistol. La faţa locului, politisii au găsit şi mai multe autoturisme vandalizate - unele cu cauciucurile tăiate, altele cu parbrizul spart sau caroseria îndoită. Deocamdată, o persoană a fost reţinută, dar ancheta este în desfăşurare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO