Baietelul unui politist a fost rapit, batut si lasat la marginea orasului. Agresorii ar fi vrut sa se razbune pe tatal lui

Ultima actualizare: 01-12-2014 06:57

Familia unui politist de frontiera din Husi trece prin momente de cosmar. Baiatul lor de 11 ani este in stare de soc, dupa ce a fost rapit de pe strada de doi necunoscuti, in timp ce venea de la scoala.

Barbatii l-au urcat intr-o masina, l-au lovit si apoi l-au abandonat la marginea orasului.

Motivul agresiunii nu este stiut, deocamdata, dar nu este exclusa o actiune de intimidare, spun politistii, care ancheteaza intamplarea.

Dan Ungureanu, purtator de cuvant Ambulanta Vaslui:

"Serviciul de ambulanta a fost solicitat sa intervina, in localitatea Husi, pentru un copil de 11 ani, care fusese victima unei agresiuni, bagat intr-o masina, agresat. A fost gasit de catre Politia de Frontiera, care a anuntat familia acestui copil, tatal fiind tot politist de frontiera, si serviciul de ambulanta. Copilul era constient, dar prezenta mai multe contuzii toracice si la nivelul extremitatii cefalice."

Dupa ce a fost dus la spital pentru ingrijiri, baiatul a povestit cum cei doi indivizi l-au fortat sa urce pe bancheta din spate a masiniii lor si l-au luat la bataie, fara nicio explicatie. Dupa trauma suferita, copilul va avea nevoie de consiliere psihologica.

Politistii nu exclud ca indivizii sa fi vrut sa-l sperie pe tatal baiatului. Barbatul este politist de frontiera intr-o zona in care au fost retinuti recent mai multi membri ai unei grupari de presupusi contrabandisti de tigari.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO