Baiatul de 14 ani din Arad, care si-a injunghiat tatal agresiv, va fi cercetat in libertate. El va fi expertizat psihiatric

Ultima actualizare: 12-04-2015 00:16

Baiatul de 14 ani, din Arad, care nu a suportat sa-si vada mama umilita si si-a atacat tatal cu un cutit, este cercetat in libertate.

Ordonanta de retinere pentru 12 ore a expirat, iar anchetatorii asteapta ca tanarul sa fie supus unei expertize psihiatrice.

Anchetatorii au stat de vorba atat cu baiatul care si-a injunghiat tatal, cat si cu mama lui. Dupa audieri, el a fost lasat sa plece acasa. Zilele urmatoare, specialistii vor stabili daca baiatul a avut discernamant in momentul acelui incident sangeros si daca se poate vorbi despre legitima aparare.

Pe de alta parte, politistii asteapta ca tatal tanarului sa se intremeze si apoi il vor audia si pe el. In functie de expertiza psihiatrica, anchetatori vor hotari daca il vor pune sub acuzare pe adolescent. Baiatul a sarit in apararea mamei, marti seara dupa ce tatal sau a umilit-o, si l-a lovit pe parintele lui, de mai multe ori, cu un cutit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO