Dupa ultima sa vizita la Bruxelles ca presedinte, Traian Basescu a aterizat la Sibiu. Decizia luata de comandantul avionului

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

A fost o zi de vineri cu ghinion pentru Traian Basescu. Din cauza cetii, avionul privat la bordul caruia se afla presedintele nu a aterizat la Bucuresti, ci la Sibiu.

Basescu se intorcea de la Bruxelles, unde a participat la ultimul sau Consiliu European in calitate de sef al statului. A ajuns in Capitala abia in jurul pranzului cu o masina a Serviciului de Paza si Protectie.

Dupa o vizita scurta la Bruxelles, unde Traian Basescu a participat ieri la reuniunea Consiliului Europei, aeronava privata pusa la dispozitia sa, a decolat dimineata in jurul orei 8 cu destinatia Otopeni. Ar fi trebuit sa ajunga la Bucuresti in jurul orei 11 insa capitanul aeronavei in care se afla presedintele Traian Basescu a decis sa aterizeze direct pe aeroportul din Sibiu, dupa ce s-a interesat de conditiile meteorologice din Bucuresti.

Comandantul nu a vrut sa riste nimic din cauza cetii si a schimbat destinatia. Asa ca in jurul pranzului aeronava a ajuns in orasul presedintelui ales- Klaus Iohannis. Acolo Traian Basescu a fost asteptat de masinile SPP care l-au adus in Capitala.

Oficialii Aeroportului Otopeni au anuntat ulterior ca doar cursa presedintelui a suferit modificari. In rest nu s-au inregistrat intarzieri sau anulari.

La Bruxelles, Traian Basescu a discutat cu omologii sai despre problemele din Ucraina insa au fost abordate si teme economice. A fost pentru ultima data cand Basescu a participat la o astfel de reuniune in calitate de presedinte al Romaniei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO