Agresoarea Cristinei Joia riscă cinci ani de închisoare. Femeia a fost trimisă în judecată

09-12-2020 13:34


Femeia care a agresat-o violent, într-un magazin, pe Cristina Joia, designerul emisiunii "Visuri la cheie”, a fost trimisă în judecată.

Tânăra va trebui sa răspundă pentru acuzația de loviri și alte violențe, asta după ce inițial fusese vizată și de ce aceea de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Procurorii au finalizat ancheta, au întocmit rechizitoriul, iar dosarul va ajunge pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 4. Judecătorii trebuie să aprecieze dacă femeia care a atacat-o pe Cristina Joia, acum mai bine de o lună, se face vinovată de comiterea faptei penale, iar dacă vor ajunge la această concluzie, riscă chiar și cinci ani de închisoare.

În acest timp, agresoarea, Ștefania Andrei, se află în arest la domiciliu. Și-a recunoscut fapta și a motivat-o spunând că victima, Cristina Joia, ar fi apostrofat-o și ar fi jignit-o, și, mai mult, i-ar fi ridicat ștergătorul de la mașină.

Cristina Joia s-a simțit datoare să-i atragă atenția pentru că mașina agresoarei ar fi blocat o parcare, astfel că șoferița a lovit-o cu pumnul în figură, fracturându-i nasul.

Agresoarea și-a explicat furia, spunând că avea unele probleme familiale.


VIDEO PROTVPLUS.RO