Aglomerație pe DN 1. S-a circulat bară la bară pe Valea Prahovei

Ultima actualizare: 24-01-2020 14:03

Weekendul prelungit cu această zi de vacanță pentru elevi și o bună parte dintre salariați, a început cu un trafic intens pe Valea Prahovei către stațiunile de munte.

Hotelierii spun că este destul de greu să mai găsești o cameră liberă. Dar până la destinație, turiștii au de suportat cu stoicism aglomerația de pe DN 1.

Primele coloane de mașini au apărut dis-de-dimineață pe șoseaua de centură a Ploieștiului, unde s-au format ambuteiaje. Următorul hop pentru șoferi este la Nistorești, de unde, potrivit informațiilor oferite de polițiști, se circulă bară la bară până la Comarnic, adică mai bine de șapte kilometri.

Aglomerație este și între stațiuni, în special între Bușteni, Azuga și Predeal. Mai multe echipaje de poliție încearcă să fluidizeze circulația, dar nu pot face minuni. Și un elicopter al Ministerului de Interne a monitorizat traficul pe Valea Prahovei.

Pe de altă parte, odată ajunși în stațiuni, turiștii se bucură de soare și de temperaturi cu maxime de până la opt grade Celsius. Se schiază în condiții bune la cota 2000 în Sinaia, dar și pe pârtiile din Bușteni, Azuga, Predeal și în Poiana Brașov, unde stratul de zăpadă măsoară 70 de cm.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri