Afacerea ciudata cu care un tanar din Bacau vrea sa dea lovitura. Cu o investitie de numai 50 de lei scoate un profit urias

Ultima actualizare: 30-03-2016 07:11

Un tanar din Bacau pare hotarat sa faca bani din orice, dar cu o investitie mica. Poate ca vi se pare ciudat, dar spera sa aiba un profit insemnat din cresterea viermilor.

Si nu doar pentru momeala. El vrea ca nevertebratele sa ajunga si in restaurantele de lux. Cristian este din Bacau si are 26 de ani.

Dupa o simpla cautare pe internet a ajuns la concluzia ca poate sa faca bani frumosi crescand viermi. A inceput cu o investitie minima de 50 de lei.

Initial, i-a depozitat intr-un acvariu vechi pe care il avea in casa. Apoi a cumparat cutii si acum a ajuns sa-i inmulteasca.

Cristian Dragomir: "Asta e ferma improvizata. Am momentan 5 colonii."

Proprietarul nevertebratelor spune ca acestea sunt adevarate delicii.

Cristian Dragomir: "Sunt gustosi intr-adevar, crocanti, au textura de chipsuri si gust de carne."

Un kilogram de viermi se vinde cu o suta de lei. Momentan, printre clienti se numara doar pescari si crescatori de reptile.

Dar tanarul vrea ca viermii lui sa ajunga in restaurantele de lux, dar si in supermarketurile din tara sau din strainatate. Iar familia il sustine.

Maria Dragomir, mama: "Nu mi s-a parut ciudat deloc. Stau la curte si stiu ce inseamna un greiere."

Strainii sunt deja obisnuiti cu astfel de preparate diferite de mancarea traditional romaneasca. Cel mai adesea, viermii sunt gatiti la tigaie si se adauga, dupa gust, diferite condimente.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO