Adio, distracția de Revelion. Orban anunță că petrecerile de Anul Nou sunt interzise

Ultima actualizare: 01-11-2020 15:40
Revelion
Pro TV

Premierul Ludovic Orban a anunțat, duminică, faptul că mult iubitele petreceri organizate în România în noaptea dintre ani vor fi interzise de această dată, din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus.

Șeful Guvernului a precizat că, din punctul său de vedere, petrecerea de Revelion este o petrecere cu caracter privat, care este interzisă în prezent.

El a spus că, de Revelion, turiștii se pot caza în hoteluri, dar nu vor avea voie să participe la petreceri.

”Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vorputea organiza petreceri private.” - a spus Ludovic Orban, întrebat fiind ce mesaj are pentru cei care au plătit avansuri pentru a petrece sfârşitul de an la munte.

Mai multe petreceri la care au participat până la 100 de persoane au fost oprite sâmbătă noaptea de polițiștii din Capitală, care au aplicat zeci de sancțiuni.

Poliţiştii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. Printre participanți s-ar fi aflat și cântăreții de manele Adrian Copilul Minune și Țanca Uraganu’.

La acest eveniment poliţiştii au indentificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO