A murit câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49 de anul trecut. ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”

Ultima actualizare: 12-06-2020 16:41

Un om de afaceri din Galați, câștigător al marelui premiu la Loto 6/49 din 2019, a murit joi dimineață. Bărbatul a rostit la înmânarea premiului care l-a făcut milionar câteva cuvinte care acum îți dau fiori: ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”.

Andrei Butnaru, patronul firmei gălățene Caviem Line, era binecunoscut mediului de afaceri local, dar a intrat în atenția publică în mai 2019, când a câștigat marele premiu la Loto 6/49, scrie Viața Liberă.

Butnaru a încasat atunci 22.265.937,00 lei, echivalentul a circa 4,7 milioane de euro, bani pe care, a spus el, i-a investit în propria afacere.

Marele premiu a fost însă unul blestemat. Iar cuvintele sale, spuse la ridicarea milioanelor de euro, sunt menite să aducă fiori reci: ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”.

 

Ce a făcut cu banii

 

Andrei Butnaru ar fi folosit banii câștigați ca să își dezvolte afacerea pe care o deținea - o firmă de efecte pirotehnice.

”Un om deosebit, harnic, membru al patronatului nostru, face parte din generația întreprinzătorilor care au apărut imediat după 1990, a dezvoltat afaceri în mai multe domenii. Toată viața, de când îl știu, a jucat la loto, era un împătimit, a câștigat, dar a și cheltuit. După ce a câștigat marele premiu anul trecut, mi-a spus că nu ia banii ca să-i cheltuie pe distracții, ci să-i bage în afacere. Alții, la banii ăștia, aproape cinci milioane de euro, își pierdeau capul, plecau prin Bali, Jamaica... El nu s-a dat în spectacol”, a declarat Marian Filimon, președintele Patronatului IMM-urilor Galați, pentru sursa citată.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO