Cum a cheltuit un om al strazii 5.000 de euro in cateva zile. Detalii din aventura banilor din gunoi

Dată publicare: 20-06-2011 07:23
Dată actualizare: 12-09-2012 20:40


A crezut ca a dat norocul peste el, insa acum risca sa ajunga dupa gratii. Este vorba despre un barbat din Timisoara, care a gasit sacosa plina cu euro, pe care o femeie a aruncat-o din greaseala intr-un tomberon plin cu gunoi.

Cand s-a vazut cu banii, omului nici prin cap nu i-a trecut sa caute proprietarul sau sa anunte politia. Zece zile anchetatorii s-au chinuit sa dea de urma faptasului si intr-un final au reusit.

In zece zile, barbatul a reusit sa cheltuiasca mai bine de jumatate din suma de 10 000 de euro. Dupa ce a gasit sacosa cu bani a stat mai tot timpul la jocurile de noroc, sperand ca ii va inmulti. Sansa nu i-a mai suras si asa a pierdut peste 5000 de euro.

Politistii i-au intocmit un dosar penal pentru infractiunea de ,,insusire a bunului gasit". Potrivit legii acesta avea obligatia sa anunte autoritatile in 10 zile despre ,,gaselnita" din tomberon.

Acum, barbatul, originar din Sighetul Marmatiei, risca sa stea 3 luni dupa gratii. Politistii mai au o singura problema: sa o gaseasca pe batrana de 70 de ani pentru a-i inapoia suma ramasa.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO