Gunoi de 10.000 de euro. Cum a pierdut o pensionara din Timisoara o avere

Ultima actualizare: 09-05-2012 00:01

Ce-si face omul cu mana lui, greu mai poate fi reparat. O pensionara din Timisoara se da de ceasul mortii dupa ce a aruncat o punga cu 10.000 de euro la gunoi.

Se pregatea sa-i trimita banii fiului ei, stabilit in Canada, dar in drumul spre banca a apucat si punga cu gunoi, ca sa o lase la ghena. Doar ca odata cu ea a aruncat in tomberon si mica avere, pe care o pusese intr-o punga asemanatoare.

Femeia si-a dat seama ca a aruncat si punga cu bani la gunoi la scurt timp dupa ce a urcat in taxiul care o astepta in fata blocului.

S-a intors imediat sa caute in ghena de langa bloc, insa punga cu 10.000 de euro era ne negasit. Disperata, pensionara l-a luat la intrebari pe un om al strazii care era in apropiere, insa acesta nu a recunoscut nimic si s-a indepartat cat a putut de repede.

In pragul unei crize de nervi, femeia s-a dus la politie. Bineinteles ca oamenii legii nu au mai gasit nici urma de bani. Mai mult, politistii spun ca fapta nu intruneste elementele unei infractiuni, asa ca nu au ce sa investigheze.

Cititi si:

Nori negri peste jumatatea de est a tarii. Avertizare de vijelii, grindina si ploi torentiale

IMAGINI SOCANTE. Pedeapsa a traficantilor de droguri in Mexic: tineri torturati si agatati de un pod
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO