Zeci de locuinte din Constanta, grav afectate de ploile cazute in weekend. Oamenii dau vina pe autoritati

Ultima actualizare: 05-02-2015 07:04

Pe fondul unor inundatii mai vechi, zeci de locuinte din Oltina, judetul Constanta, au fost grav afectate si de ploile cazute in acest weekend.

In urma cu o saptamana, mai multe case s-au daramat, dupa ce pamantul de sub ele s-a imbibat de apa. Iar acum, alte cateva locuinte stau sa se prabuseasca, iar subsolul scolii din comuna este complet inundat.

A plouat aproape fara incetare timp de doua zile in localitatea Oltina, din judetul Constanta. Urmarile nu au incetat sa apara. Una dintre locuinte s-a naruit din cauza infiltratiilor, iar familia care statea acolo a fost mutata intr-o locuinta a primariei.

Alte sase case au fost grav afectate, iar subsolul scolii a fost inundat. Reprezentantii Primariei intervin cu motopompe, bucurosi ca este vacanta si copiii nu au de suferit.

In urma precipitatiilor, 300 de hectare de teren agricol au fost acoperite de apa.

In urma cu o saptamana, cand zeci de case au fost inundate, oamenii au dat vina pe cei de la barajul din zona, legat de Dunare. Se pare ca angajatii ar fi dat drumul la prea multa apa din fluviu - insa pana acum reprezentantii barajului nu au dat explicatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO