25.000 de oameni, majoritatea veniti in mars din Piata Victoriei, au format un lant uman in jurul Palatului Parlamentului

04-02-2017 19:00

Cei mai multi dintre oamenii care au fost la Palatul Parlamentului au ajuns acolo dupa ce au plecat din Piata Victoriei acum trei ore. Pe drum li s-au alaturat altii, au cantat Imnul National si au scandat zeci de sloganuri.

Aproximativ 25.000 de oameni, majoritatea veniti in mars din Piata Victoriei pentru a cere abrogarea OUG de modificare a codurilor penale, au format un lant uman in jurul Palatului Parlamentului, inchiderea lantului fiind aplaudata de protestatari.

Manifestantii au cantat „Anulati ordonanta" si scandeaza „In democratie, hotii stau la puscarie”, „ALDE si PSD, aceeasi mizerie”, „Nu ai fire in mustata cat vom fi aici in Piata” si "Dragnea pentru noi, Iliescu doi".

Protestatarii care au ajus in mars in Piata Constitutiei s-au imprastiat de jur imprejurul Palatului Parlamentului, pentru a forma lantul uman, iar in fata coloanelor au stat jandarmii, care i-au rugat pe protestatari sa astepte atunci cand ajungeau in intersectii, petnru a fi oprita circulatia rutiera, oamenii scandand: „Jandarmeria, jos palaria".

Momentul in care cei care au incercuit Palatului Parlamentului pentru a se forma lantul uman au ajuns sa inchida sirul a fost primit cu aplauze.

Circulatia rutiera a fost oprita in Piata Constitutiei si pe strazile adiacente.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO