Inca doua destine schimbate la "Frumusete pe muchie de cutit"

Ultima actualizare: 22-08-2012 01:12
Frumusete pe muchie de cutit

In editia de marti, 3 noiembrie, telespectatorii Pro Tv au aflat la ”Frumusete pe muchie de cutit” ca varsta nu conteaza atunci cand esti hotarat sa castigi pariul cu increderea in sine.

Victor Slav a facut cunostinta cu doua femei, una de 27 de ani, alta de 52, care au sperat din tot sufletul sa regaseasca respectul de sine si increderea in fortele proprii.

Aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii tari au urmarit procesul de transformare a acestora si emotia intalnirii cu cei dragi, in minutul de aur al emisiunii (21.49), cand Pro Tv inregistra pe publicul sau tinta (publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse între 18 si 49 de ani) un varf de audienta de 13,8 puncte de rating si 33,0 % cota de piata.

Marti seara, telespectatorii Pro Tv au urmarit pas cu pas interventiile chirurgicale realizate pentru Adina si Petrica, au aflat care sunt emotiile prin care au trecut cele doua femei inainte de operatii si pe perioada recuperarii, si s-au bucurat alaturi de ele la întalnirea cu oglinda.

In fata celor dragi, Adina a marturisit ca schimbarea este atat de mare, incat aproape ca nu s-a obisnuit cu noua sa infatisare. Este insa bucuroasa ca a scapat de complexele care o chinuiau si este increzatoare ca planurile pe care si le-a facut se vor realiza.

Si Petrica a sosit complet transformata la intalnirea cu familia. Ajutata de propria fiica, care a trimis echipei de la ”Frumusete pe muchie de cutit” povestea mamei sale, in speranta ca va putea rasplati cumva efortul de-o viata al acesteia, Petrica este acum o alta femeie si pentru prima data dupa foarte multi ani se simte feminina, atragatoare si poate raspunde cu un zambet larg privirilor pline de admiratie ale celor dragi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO