"Ho Ho Ho" aduce magia Craciunului la cinema din 20 noiembrie

Ultima actualizare: 30-09-2012 23:31

Prima comedie romaneasca de Craciun da startul sarbatorilor de iarna de anul acesta, din 20 noiembrie, cand filmul "Ho Ho Ho" va avea premiera in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Light, Starplex, Lotus (Oradea) si Odeon (Cluj).

O noua productie MediaPro Pictures, "Ho Ho Ho" aduce pe marile ecrane scene memorabile, in interpretarea unor actori renumiti precum Stefan Banica, Pavel Bartos, Alina Chivulescu si Valentin Teodosiu, carora li se alatura tinerii actori aflati la debut Bogdan Iancu si Raisa Mihai.

Cel care semneaza regia primei comedii romanesti de Craciun este Jesus del Cerro, un celebru regizor spaniol care in Romania a semnat productiile "Cu un pas inainte" (2007), "Contratimp 1" (2008) si "Contratimp 2" (2009). Filmarile comediei au durat patru saptamani si au fost realizate in cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City, fiind conduse de catre Alma Sarbu si Patricia Poienaru, in calitate de producatori.

"Ho Ho Ho", al carui scenariu este scris de Bogdan Mirica, surprinde povestea lui Horatiu (Bogdan Iancu), un baietel de 8 ani care inca mai crede in Mos Craciun si care primeste drept cadou de sarbatori o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi normala de Craciun se transforma insă intr-o adevarata aventura in momentul in care copilul se pierde de mama sa. El il intalneste pe Ion (Stefan Banica), un pungas deghizat in Mos Craciun, aflat in mijlocul unei operatiuni ilegale.

Un film clasic de Craciun, "Ho Ho Ho" aduce pe marile ecrane, din 20 noiembrie, o poveste despre prietenie, familie si nu in ultimul rand despre faptul ca nimic nu e imposibil atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO