Andreea Balan va dansa din nou cha-cha la “Dansez pentru tine”

Andreea si Petrisor

Vineri, de la ora 20.30, a treia editie a emisiunii “Dansez pentru tine” va provoca perechile ramase in concurs la doua probe fermecatoare. In plus, vin oaspeti de seama!

 


Primul stil de dans al celei de-a treia editii “Dansez pentru tine” va fi unul colorat si plin de ritm, la care Mihai Petre are de obicei foarte multe comentarii de facut: cha-cha. Primii intrati in ring pentru a demonstra cum se danseaza un cha-cha perfect vor fi cei care au cucerit in trecut telespectatorii din toata lumea cu dansurile lor: Andreea Balan si Petrisor Ruge.

Mereu fericiti sa revina in formula cu care au cucerit Romania si nu numai, Andreea si Petrisor vor sa impartaseasca din experienta acumulata de ei in dans si sa arate cativa pasi dintr-un stil clasic si rapid, cha-cha, pe care-l stapanesc si cu care au obtinut multe note de 10 in concurs.

Stilul la care s-au luat de-a lungul istoriei “Dansez pentru tine” cele mai mari note din concurs si la care s-au facut cele mai multe complimente legate de implicarea si frumusetea concurentilor a fost folclorul romanesc. Nea Marin si fiica sa vor demonstra la inceputul emisiunii cum se face un dans popular perfect.

Citește și
Dansez pentru tine
Monica Columbeanu mananca 4 ciocolate pe zi, Jean a slabit 10 kg!
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

De cate ori se “joaca” folclor romanesc, perechile parca radiaza de fericire si de implicare si bat din picioare cu zambetul pe buze ca la niciun alt stil de dans. In acest sezon, proba de folclor romanesc va fi diferita fata de alte sezoane, pentru ca va prezenta dansuri de la evenimente importante din viata romanilor, cum ar fi nunta sau botezul. Perechile antrenate de specialistul in folclor Nea Marin Barbu vor face adevarate spectacole folclorice, alaturi de trupe de profesionisti in dansul popular.


Din motive obiective, actrita Emilia Popescu nu va putea ajunge la cea de-a treia editie, iar in locul ei, la pupitrul juriului va fi chiar specialistul in folclor, Nea Marin, care cu exigenta se va uita la cele mai mici detalii din dans si la evolutia perechilor dupa o saptamana de repetitii.


Matilda Pascal Cojocarita este invitata speciala a serii de vineri in ringul de la “Dansez pentru tine”. Alaturi de fiul ei, ea va dansa un vals pentru a ajuta o familie numeroasa si saraca. Mama isi doreste sa aiba macar banii necesari pentru intretinerea si educatia copiilor.


Momentul culminant al serii va fi insa duelul in urma caruia una dintre perechi va parasi competitia. Pentru Andreea Mantea si Daniel Lazar, aflati pentru a doua oara la un pas de eliminare, si pentru Kamara si Iulia Deliu, seara de vineri poate fi ultima din competitie. Telespectatorii Pro Tv sunt singurii care pot decide echipa care va ramane in concurs votand prin sms la 1276 cu numele Kamara sau Andreea.
 

Afla mai multe despre cazurile pentru care lupta perechile si despre cum poti sa votezi!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Kamara si Iulia, hotarati sa castige duelul de la
Kamara si Iulia, hotarati sa castige duelul de la "Dansez pentru tine"

"Nu putem sa plecam acasa acum, cand ne-am intrat in ritm" au declarat mai in gluma, mai in serios, Kamara si partenera lui din ringul de la "Dansez pentru tine".

Monica Columbeanu mananca 4 ciocolate pe zi, Jean a slabit 10 kg!
Monica Columbeanu mananca 4 ciocolate pe zi, Jean a slabit 10 kg!

Concurentii de la "Dansez pentru tine"sunt in a treia saptamana de competitie de dans si deja se pot lauda cu muschi tonifiati, corp lucrat si cateva kilograme in minus!

Tania Budi si Adrian, prima pereche eliminata de la
Tania Budi si Adrian, prima pereche eliminata de la "Dansez pentru tine"

Din "Ringul visurilor" a iesit vineri prima pereche. In cea de-a opta editie a emisiunii "Dansez pentru tine", Tania Budi si Adrian au pierdut duelul cu Andreea Mantea si Daniel.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care ar urma să răspundă acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.