"Disaster Movie", o parodie de succes, cu Carmen Electra!

30-08-2008 01:00


Sa faci filme care parodiaza alte filme pare sa fie o reteta sigura a succesului. "Disaster Movie" este ultimul lung metraj de gen al echipei care s-a amuzat deja copios pe seama cliseelor de la Hollywood, in "Scary Movie" ori "Date Movie".

Si daca in distributie mai apare si frumoasa Carmen Electra, e clar ca se vor vinde o gramada de bilete la cinematografe.

"Disaster Movie" aduce in centrul atentiei ghinioanele nesfarsite care il lovesc pe un anume Will. Acesta si personajele care il inconjoara se straduiesc sa iasa cu bine din tot felul de catastrofe naturale care se abat asupra New York-ului.

Pentru realizatorii Jason Friedberg si Aaron Seltzer, filmul este o ocazie numai buna de a face bascalie de orice si de a lua peste picior pe toata lumea. De la filmele "Indiana Jones", "Iron Man" sau "Totul despre sex", pana la Amy Winhouse sau Angelina Jolie.

Comedia "Disaster Movie" a fost lansata aseara in America de Nord, iar luna viitoare ajunge si in cinematografele de la noi, sub titlul "Dezastre si alte catastrofe".

VIDEO PROTVPLUS.RO