Brittany Murphy a lasat un testament! Afla cui ii ramane averea

Ultima actualizare: 10-04-2012 14:48
Brittany Murphy

Potrivit tmz.com Brittany Murphy a lasat un testament, pe care se pare ca l-a scris chiar inainte de a-l cunoaste pe sotul sau, Simon Monjack.

Surse apropiate actritei spun ca singura mostenitoare a averii este mama acesteia, Sharon Murphy.

Casa in care locuia Murphy si in care a si murit era proprietatea ei, insa sotul sau nu apare in acte ca mostenitor al acesteia.

Nu se stie inca daca Brittany si-a modificat testamentul dupa ce s-a casatorit, insa avocatii nu au declarat nimic in acest sens.

In ceea ce priveste autopsia, medicii legisti declara ca nu pot face nicio declaratie publica privind rezultatul acesteia, insa tot ceea ce au spus este faptul ca nu exista nicio suspiciune in ceea ce priveste moartea lui Brittany Murphy.

Brittany Murphy este cunoscuta pentru rolurile sale din "Clueless", "8 mile" sau 'Don't say a word". In ultima vreme lucra la un nou film, "The caller", de unde se zvoneste ca ar fi fost concediata din cauza comportamentului problematic.

Brittany Murphy parea destinata succesului la inceputul anilor '90 datorita unor roluri cum au fost cele din "Clueless" (1995), "Drop Dead Gorgeous" (1999) sau "Girl, Interrupted", alaturi de Angelina Jolie care a si luat un Oscar pentru rolul sau in anul 2000.

Brittany a aparut alaturi de Michael Douglas in thriller-ul "Don't Say A Word" (2001) si a jucat in rolul iubitei lui Eminem in "8 mile" (2002).

In 2003 a avut premiera "Just Married", o comedie romantica unde Brittany a jucat cu Ashton Kutcher care ii era si iubit la acea vreme. In acelasi an a aparut si 'Uptown Girls" unde Brittany a aparut alaturi de Dakota Fanning. Ambele filme nu au avut succesul scontat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO