Medicamentele pe care le lua Michael au omorat-o si pe Brittany Murphy

Ultima actualizare: 08-10-2012 07:53
Brittany Murphy

Surse apropiate actritei spun ca aceasta devenise dependenta de Vicodin, dupa ce suferise mai multe operatii estetice. Exact ca si Michael Jackson.

La premiera noului ei film, "Across The Hall", de acum trei saptamani, cei prezenti au spus despre Brittany ca nu se putea tine pe picioare.

S-a zvonit, de asemenea, despre ea, ca ar fi anorexica si ca ar consuma cocaina.

Site-ul tmz.com o citeaza pe mama actritei, potrivit careia tanara suferea de diabet de tip doi. Tot TMZ sustine insa ca in ultimele zile actrita avea simtome severe de gripa, pentru care lua multe medicamente.

Cand a aflat despre moartea ei, unul dintre apropiati a declarat:  "Eram tot timpul ingrijorati, simteam ca se va ajunge la o asemenea tragedie. Brittany in ultimul timp se afla la marginea prapastiei. Cu siguranta avea o problema cu drogurile, cu medicamentele. Toti am implorat-o sa se interneze, sa accepte ajutorul, dar degeaba."

Brittany Murphy avea 32 de ani. Conform TMZ.com, aceasta ar fi murit din cauza unui stop cardiac. Mama actritei a gasit-o fara suflare in baie si l-a alertat pe sotul lui Brittany, scriitorul Simon Monjack, care a chemat ambulanta.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO