Andreea Banica se face tiganca la Dansez pentru tine!

06-11-2008 00:00


Banica si Iulia

Chiar daca e insarcinata, Andreea Banica isi pune fustele de tiganca la bataie pentru scopuri nobile, la Dansez pentru tine, in editia de vineri de la ora 20.30, la Pro TV.

Andreea Banica va dansa alaturi de coregraful Lilian Caraus un dans tiganesc plin de culoare si pasiune. Ei vor implini visul unei fetite de 9 ani din Targu Jiu pasionata de dans, dar a carei familie se afla in mare suferinta. Pe langa datoriile mari pe care le au, ei duc pe umeri povara bolii si a suferintei fetitei lor mai mari de 12 ani, condamnata sa traiasca tintuita la pat. 

Stefan Banica o va avea ca invitat... muzical special pe Stela Popescu, alaturi de care va canta melodii din Bucurestiul de altadata.

In plus, Mini-Me, micutul dansator care seamana cu Edi Stancu, fetita superba a coregrafului Lilian Caraus si o alta fetita talentata la dans se vor transforma in robotei in ritmuri de electric-boogie pentru a ajuta o fetita din Craiova sa-si implineasca visul. 

Stilurile de dans in care se vor intrece perechile vineri sunt vals si breakdance. Demonstratiile despre cum se danseaza aceste stiluri le vor apartine perechilor Laura Cosoi- Bogdan Boanta si Adriela Morar- Piticu’ de la Simplu.

La duelul din editia de vineri au fost condamnate perechile Gina Pistol- Vladimir Palamarciuc si, pentru a doua oara consecutiv, Vlad Mirita- Ludmila Popazov. Unul dintre cupluri va parasi competitia vineri noaptea.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO