Vladimir Draghia este noul concurent la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Tensiune in tabara vedetelor din cauza mancarii

Ultima actualizare: 26-02-2015 06:50

Realitatea din jungla africana devine aproape imposibil de suportat pentru vedetele de la reality-show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Nemancati, concurentii fac cu greu față probelor, iar certurile apar din nimic.

Duminica seara, cele sase celebritati votate de telespectatori sa se confrunte cu proba "Tot mai sus" au reusit sa castige doar doua portii de mancare, desi s-au straduit.

Si pentru ca Pachaman a parasit concursul, locul lui a fost luat de Vladimir Draghia, care deja a si fost ales de cei de acasa sa ia parte luni la provocarea junglei.

In tabara din jungla, tensiunea creste, iar lucrurile nu miros a bine, la propriu, ceea ce ii nemultumeste pe unii dintre concurenti.

Pentru a mai uita de probleme, Morosanu a construit o sala de sport, care a fost luata cu asalt de celebritati.

Misiunea secreta i-a revenit de aceasta data Alinei. Ea a fost nevoita sa incerce sa-l cucereasca pe Mihai pentru ca toti sa primeasca o mica recompensa. Si-a intrat bine in rol, asa ca rasplata nu a intarziat sa apara.

Nu la fel de entuziasmati au fost cand au primit mancarea castigata la ultima provocare a junglei.

Ruby, Morosanu, Elena Merisoreanu, Alina, Gina si Dorian, votati de telespectatori sa participe la proba "Tot mai sus", au plecat din tabara hotarati sa se intoarca cu cat mai multe stele.

Provocarea nu a fost deloc usoara, iar Elena a renuntat. Ceilalti au incercat sa parcurga traseul alunecos si s-au luptat cu apa. Primul a fost Dorian. Apoi, stafeta a fost data rand pe rand colegilor de suferinta.

La Comoara din cufar a participat Elena Lasconi, care l-a avut alaturi pe Vladimir Draghia, noul concurent. Chiar daca proba nu a fost usoara, efortul a meritat.

Vedetele au rabufnit insa atunci cand au primit orezul si fasolea.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie.

La urmatoarea proba - "E greu cu memoria" - doua dintre celebritati vor incerca sa castige cat mai multe portii de mancare.

Luni seara, de la 20.30, aventura continua la PRO TV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO