Trupa romaneasca Breathelast a lansat un nou album si un nou videoclip: “Maluri”. Concerte in Satu Mare si Cluj-Napoca


Ultimul update: Luni 03 Noiembrie 2014 00:00
Data publicarii: Vineri 31 Octombrie 2014 14:02
Categorie: Stiri Mondene
Breathelast

Trupa BREATHELAST a lansat online videoclipul "Maluri", piesa care da si numele noului sau material discografic.

Materialul - regizat de Miluta Flueras - a fost urmarit in premiera pe 29 octombrie 2014 in cadrul primului concert din Club Question Mark, parte din mini-turneul sustinut de Breathelast alaturi de trupa First Division pentru promovarea EP-ului "Maluri".

Mini-turneul continua cu inca doua concerte in tara, pe 31 octombrie 2014 in Downtown Pub din Satu Mare si pe 1 noiembrie in Shelter Club din Cluj-Napoca.

"Multumim foarte mult tuturor celor implicati in realizarea clipului Maluri, in productia CD-ului si in pregatirea lansarii", a fost declaratia oficiala a trupei dupa incheierea cu succes a evenimentului oficial de lansare de la Bucuresti.

CD-ul „Maluri” este acum disponibil pentru a fi comandat la pretul de 14,99 lei. Deasemenea, materialul poate fi ascultat gratuit sau descarcat pe Deezer, Zonga, iTunes, Spotify sau Amazon.

Inainte de concert a fost publicat un making of de la filmarile videoclipului Maluri, a carui coloana sonora contine un remix al piesei produs de LAZERFACE si care este inclus doar pe varianta digitala a materialului:

Foto: Miluta Flueras

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO