Surpriza la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Alte doua vedete s-au alaturat celui mai tare reality-show din Romania

Ultima actualizare: 21-02-2015 07:07
Sunt celebru

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este show-ul care le supune pe celebritati la probe extreme si le pune fata in fata cu cele mai mari fobii.

Scorpioni, crabi, sobolani, crocodili, gandaci, viermi, mirosuri ingrozitoare, feluri de mancare iesite din comun, show-ul a pregatit meniul complet pentru toti.

Luni, 10 concurenti au intrat in cursa pentru a demonstra ca merita titlul de Rege sau Regina a junglei.

De miercuri seara, alte doua vedete se alatura celui mai tare reality-show din Romania: Alina Plugaru si Gabi Jugaru.

Cabral si Bobonete ii vor urmari pe concurenti, 24 de ore din 24, iar vedetele vor fi nevoite sa se adapteze conditiilor din jungla, cu bune, dar mai mult cu... grele.

Telespectatorii sunt singurii care vor decide parcursul celebritatilor din show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". In fiecare zi, vor putea vota prin SMS sau apel la numarul de telefon 1264 si vor putea hotari cine trece prin proba zilnica - Provocarea junglei, cine iese din show si castigatorul titlului de Regina sau Regele junglei.

Miercuri, de la 20.30: Provocarea junglei - Lingura unsuroasa

Mihai Traistariu a spus ca vrea mancare, publicul a decis si l-a trimis la un mic dejun delicios, alaturi de Andreea Moldovan. Cei doi vor fi pusi in fata unor mancaruri dezgustatoare, cu cele mai groaznice gusturi si mirosuri. Daca au rezistat sau au cedat si cate portii de mancare vor primi vom decoperi in aceasta seara. Mai mult, cand se intorc in tabara, cei doi vor avea parte de o mare surpriza.

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe www.voyo.ro, unde zilnic intre 14:00 – 16:00 puteti urmari in exclusivitate si imagini live din tabara concurentilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO