SPECTRE, noul film cu James Bond, a avut premiera la Londra. Ducele si ducesa de Cambridge, printre invitatii de onoare

Ultima actualizare: 30-10-2015 07:00

Cel mai faimos spion la Maiestatii sale, James Bond, revine pe marile ecrane. Este a 24-a misiune a sa, la cinema, si poarta numele de cod SPECTRE.

Filmul cu Daniel Craig in rolul principal a avut luni seara o somptuoasa premiera la Londra, in prezenta ducelui si ducesei de Cambridge precum si a printului Harry.

Daniel Craig a stat la "poza" alaturi de senzualele "fete Bond": actritele Lea Seydoux, intr-o rochie cu straluciri metalice, si Monica Belluci, invesmantata in catifea de culoare smaraldului.

Invitati de marca la premiera de la Royal Albert Hall au fost ducele si ducesa de Cambridge, precum si printul Harry. Kate a impresionat intr-o rochie albastru-pal, diafana, cu diamante.

Craig este cel de al saselea actor care l-a interpretat, de-a lungul timpului, pe cel mai indragit spion din lume. Joaca rolul lui Bond deja de patru filme incoace. Recent spunea ca "mai bine si-ar taia venele" decat sa-l mai interpreteze, inca o data, pe agentul 007 .

In SPECTRE, Monica Bellucci o interpreteaza pe Lucie Sciarra, vaduva unui temut mafiot. La 51 de ani, este cea mai matura din intreaga suita de "ispite" care l-au inconjurat vreodata pe spionul maiestatii sale.

Monica Bellucci, actrita: "Trebuia sa vedem tristetea ei, singuratatea, disperarea. Cumva, insa, ea reprezinta intruchiparea feminitatii".

Principala interpreta feminina este, insa, Léa Seydoux, in rolul lui Madeleine Swann, psiholog si fiica unui dusman al agentului 007 din filmele precedente, "Casino Royale" et "Quantum of Solace".

Aclamat de critica, filmul regizat de Sam Mendes are toate ingredientele traditionale ale filmelor cu James Bond: urmariri, un personaj malefic, fete Bond senzuale, gadgeturi uimitoare si dialoguri pline de umor. Titlul, SPECTRE, face referire la o monstruasa organizatie criminala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO