RETROSPECTIVE: Mame/ Tati/ Botezuri 2010

vedete

Lumea vedetelor s-a marit in 2010. Multe staruri au adus pe lume mostenitori, altele se pregatesc, cu burta la gura, sa populeze Globul, in 2011.

Botezul de 100.000 de euro, nasi celebri si un nou print

Cristina Spatar, alias Regina R’n’B, a avut parte de cel mai fastuos dintre toate botezurile. Se spune ca parinti au cheltuit nu mai putin de 100.000 de euro pentru ca micul Albert sa se simta un mic print.

De botez a avut parte si un print adevarat. Baietelul Printesei Lia si al Printului Paul, Carol Ferdinand, a avut parte de o ceremonie impresionanta, cu invitati precum Printesa Briana Caragea, Catalin Botezatu, ministrii Adrian Videanu si Elena Udrea si sefa Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Invitati din lumea politica au venit si la botezul micului Petrus. E fiul lui Petre Roman, care, la 63 de ani, a devenit din nou tatic. Mama Silvia Chifiriuc are 37 de ani, iar nasul este Dinu Patriciu.

Citește și
Charlie Sheen
Vremea bilanturilor! Scandalurile mondene ale lui 2010
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

In mare secret si-a botezat in 2010 fiul si cantareata Cristina Rus. Micutul Dragos e fiul artistei si al omului de afaceri Dragos Balteanu.

Cu prietenii si rudele alaturi, CRBL si sotia lui Elena, i-au dat nume deosebite fetitei lor de trei luni. Ea va alege cand va fi mare cum sa se prezinte: Alessia sau Ecaterina.

Un altfel de botez, cu scenariu si regie, au avut Iulia si Mihai Albu. Micuta Mikaela a avut chiar si botosei creati special de tatic, cu cristale Swarovski.

Pe lista parintilor celebri s-au adaugat deja Monica Anghel, al carei baietel se cheama Aviv, Ionut Dolanescu, care mai are o fetita, dar si Adriana Bahmuteanu, care l-a nascut in decembrie pe Eduard Gabriel.

Departe de Romania, la Milano, Adelina Chivu i-a adus din nou zambetul pe buze lui Cristi Chivu, cu fetita lor numarul doi, care se va numi Anastasia.

Alti trei bebelusi celebri se vor naste in 2011. Andra si Catalin Maruta vor fi parinti, ca si Razvan Fodor. Maria Marinescu si sotul Frank Collin au si ei un baietel, care s-a nascut, in strainatate, la Viena.

Speculatii, fericire si surprize la orice varsta

Dupa indelungi speculatii, ca ar fi sau n-ar fi insarcinata, Kelly Preston, sotia lui John Travolta, a nascut la sfarsitul lui noiembrie un baietel. Familia a trecut printr-o adevarata tragedie anul trecut, cand baiatul lor de 16 ani, a murit in Bahamas.

Un alt veteran de la Hollywood, Kevin Costner, a devenit tata pentru… a saptea oara! Iar frumoasa Monica Belluci, care are 45 de ani, a nascut inca o fetita. Claudia Schiffer are si ea 39 de ani si a nascut anul acesta pentru a treia oara, o fetita.

Baietel are insa Alicia Keys, care s-a gandit ca trebuie sa ii puna un nume de neuitat mostenitorului ei. Care se cheama Egypt.

Pentru ca suntem in era internetului, Matthew McConaughey a ales site-ul sau oficial pentru a anunta venirea pe lume a fiicei sale Vida. Mat si prezentatoarea TV Camilla Alves mai au un baietel.

La dublu

Dublu fericita e insa Celine Dion, care, dupa eforturi uriase si probleme medicale serioase, e acum mamica de gemeni. Ii cheama Eddy si Nelson, iar parintii le-au pregatit deja o casa de milioane de dolari, cu propriul parc de distractii.
 

La capitolul Mai multi dintr-o lovitura” pare sa fie si Mariah Carey. Care a facut si ea eforturi sa ramana insarcinata si, se pare, va naste gemeni in 2011. Cel putin asa spun barfele.

Tanarul val

Tot in 2011 va fi mamica pentru prima data si Penelope Cruz, abia casatorita cu Javier Bardem. Actrita are 36 de ani. Cu doi ani mai putin ca actrita Christina Applegate. Aceasta s-a luptat cu cancerul la san, dar acum se simte implinita pentru ca va fi si ea mama.

Mai tinerica Pink e si ea insarcinata. Cantareata de 31 de ani e din nou impreuna cu fostul sot, Carey Hart, de care se despartise in 2008, dupa doi ani de casnicie.

Din pacate, am avut parte anul acesta si de o adevarata tragedie. Lily Allen, insarcinata in luna a sasea, a suferit un avort spontan si a ajuns in stare grava la spital. Cantareata si-a revenit incet-incet si vrea sa mai incerce in 2011.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Retrospectiva 2010: cele mai importante evenimente externe
Retrospectiva 2010: cele mai importante evenimente externe

Se incheie inca un an, asa ca este momentul sa tragem o privire in urma si sa facem un bilant al celor mai semnificative evenimente care s-au intamplat pe plan extern.

Vremea bilanturilor! Scandalurile mondene ale lui 2010
Vremea bilanturilor! Scandalurile mondene ale lui 2010

Prin traditie, orice sfarsitul de an aduce tot soiul de bilanturi. In lumea celebritatilor, 2010 a fost presarat de scandaluri, procese, divorturi si gesturi extravagante.

2010- Anul preferat al vedetelor! Luna si despartirea!
2010- Anul preferat al vedetelor! Luna si despartirea!

Cupluri mai vechi sau mai noi. Surprize-surprize si relatii care au ramas in aer, pe principiul "Divortati, dar prieteni". Anul 2010 s-a transformat in anul despartirilor de anvergura.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.