Silvia si Petre Roman si-au botezat fiul! Nasi: familia Patriciu

Ultima actualizare: 31-03-2012 18:32

Extrem de seriosi, acestia au avut emotii mari in timpul slujbei. Micutul Petrus a primit taina botezului tipand ca din gura de sarpe.

Nasii Dana si Dinu Patriciu au incercat sa ii explice ca nu-i frumos si l-au linistit pentru o vreme. In jur, zeci de rude si prieteni emotionati au umplut Biserica Silvestru.

A venit apoi randul tatalui sa il stranga in brate pe Petrus. Cu falcute si haine albe de "mariner", pustiul a primit o multime de laude, in timp ce mama sa ii zambea frumos fotografului pentru prima poza de familie de la botezul celui mic.

S-a intamplat ca in timpul slujbei preotul sa pronunte gresit numele bebelusului, Petrsus in loc de Petrus. A fost momentul in care si tatal si nasul au sarit ca arsi.

Petrus are 6 luni si 8 kilograme. Parintii spera ca va alege calea cea buna in viata si ii doresc sa fie sanatos in primul rand.

Petrecea de botez a avut loc la Casa Oamenilor de Stiinta din Capitala si s-a terminat tarziu in noapte, cand Petrus visa cel mai probabil ca orice baietel de varsta lui. Sotii Roman nu s-au hotarat inca daca barza o sa ii aduca o surioara sau un fratior, insa ramane de vazut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO