Petrecere cu regine ale frumuseții într-un club din Capitală


Ultimul update: Sambata 13 Aprilie 2019 08:51
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2019 07:59
Categorie: Stiri Mondene

Petrecere plină de strălucire vineri seară, într-un local din centrul Capitalei. Zeci de modele, care ne-au reprezentat la concursurile internaţionale de fashion, au defilat prin fața invitaților în ținute elegante stârnind admiraţia celor prezenţi.

Iar distracţia a continuat până dimineaţă, pe ringul de dans.

Podiumul a fost amenajat în interiorul unui local din centrul Bucureştiului, iar manechinele au defilat rând pe rând printre mesele invitaţilor.

Paiete, piese îndrăzneţe, machiaje naturale şi texturi inedite - sunt doar câteva dintre elementele care au bucurat privirile celor prezenţi.

La finalul defilărilor, pe podium şi-au făcut apariţia şi trei câştigătoare a unui concurs de miss. Gabriela este din Chişinău şi practică modelingul de la vârsta de 16 ani, iar anul trecut a obţinut titlul de Miss Marea Neagră.

Gabriela Slivca, Miss Marea Neagră 2018: "Este o meserie foarte frumoasă. Am călătorit în câteva ţări, dar mai multe evenimente în România sunt. Ultimul concurs a fost în Turcia."

După ce au admirat ţinutele spectaculoase, pe podium şi-au făcut apariţia petrecăreţii.

Petrecerea şi voia bună au continuat până dimineaţa.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

O adolescentă povestește într-un video cum a fost violată de 10 bărbați. Ce făcea prietena ei
VIDEO PROTVPLUS.RO