Nu stiti ce sa puneti pe masa de Craciun? Ce ziceti de niste gandaci?
Uitati de curcan, foie gras ori stridii! Un bucatar japonez ne impartaseste secretele unui delicios meniu pe baza de gandaci.
Exoticul bucatar a acceptat sa-i initieze pe profani in tainele unor preparate dintr-o materie prima pe care cei mai multi dintre noi nu induram nici s-o privim, daramite s-o gustam.
Inainte de orice, este esential sa cunosti speciile care se preteaza cel mai bine unui sote ori pane, sustine expertul nostru in gastronomie.
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
Un alt secret este sa stii momentul potrivit in care sa-i azvarli in apa clocotita ori uleiul incins.
Pentru Craciun, bucatarul nipon recomanda gandacei caliti in unt si dati prin parmezan, celor care au curaj sa manance asa ceva.
In SUA, unele prezentari de insectele, se termina cu degustarea exponetelor!