Nu a supravietuit provocarii supreme. Motivul pentru care Bear Grylls a fost concediat de Discovery

Ultima actualizare: 03-11-2012 09:33
Bear Grylls

Discovery Channel l-a concediat pe celebrul prezentator Bear Grylls, cunoscut si publicului roman pentru lectiile sale de supravietuire din seria "Man vs. Wild".

Potrivit Hollywood Reporter, postul de televiziune Discovery a decis sa renunte la contractul cu Bear, pentru ca acesta a refuzat sa participe la alte doua emisiuni.

Bear Grylls, in varsta de 37 de ani, a devenit cunoscut dupa ce a scris mai multe ghiduri despre supravietuire si a realizat o emisiune pe aceasta tema. Colaborarea lui cu Discovery Channel a inceput in anul 2006.

Un an mai tarziu, el a fost implicat intr-un scandal privind "regizarea" unor episoade din "Man versus Wild": in loc sa traiasca singur in salbaticie, realizatorul ar fi dormit linistit intr-o camera de hotel.

Momente infricosatoare la o gradina zoologica din Canada. Uite cum reactioneaza un cimpanzeu cand vede un bebelus

In urma acestor zvonuri, postul Discovery a precizat ca Bear nu ramane chiar singur, ci este alaturi de o echipa, iar fiecare episod a inceput sa fie insotit de scene in care se difuzau imagini de la filmare.

Tot in anul 2007, Bear a realizat o serie speciala, despre escaladarea muntelui Everest, iar in anul 2010 a inceput sa lucreze la emisiunea "Worst Case Scenario", in care prezenta metode de supravietuire “in jungla orasului”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO