Noroc cu carul. A castigat 20 de milioane de dolari la loto

Ultima actualizare: 05-11-2012 03:04
Bani

Cea mai norocoasa femeie din lume traieste in Texas. A castigat de patru ori consecutiv patru mari premii la loteria americana, strangand un total de 20,4 milioane de dolari.

Romanul Ogica e mic copil pe langa ce face texana Joan R. Ginther. Femeia a reusit sa incaseze marele premiu de la loteria americana de patru ori si sumele au fost mereu de ordinul milioanelor.

Ginther are acum 63 de ani si a castigat de-a lungul vietii peste 20 de  milioane de dolari. Prima oara s-a intamplat in 1993, cand a incasat 5,4 milioane de dolari. Nu a luat toti banii, ci a ales sa ii primeasca in rate anuale de cate 270.000.

Dupa 13 ani, a jucat din nou la loterie si a mai castigat doua milioane. A primit doar 1,5 milioane, dupa ce statul american si-a oprit impozitele de 25%.

In 2008 a mai castigat un premiu de trei milioane de dolari, cu un bilet razuibil, cumparat de la un supermarket. Anul acesta a mai cumparat un astfel de tichet din acelasi magazin si a mai reusit sa incaseze inca 10 milioane de dolari.

Ginther traieste acum in Las Vegas si le-a solicitat reprezentantilor loteriei americane discretie maxima in cazul ei, astfel incat nimeni nu stie cum sa ajunga la ea si sa ii faca macar o poza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO