MasterChef continua la ProTV cu un nou sezon. Preselectiile au inceput deja

27-05-2014 19:19


Masterchef

Dupa ce a fascinat cu preparate uimitoare milioane de romani din fata televizoarelor, cea mai intensa competitie culinara continua la PRO TV. 

Pentru urmatorul sezon, “MasterChef” incepe cautarile de noi concurenti cu un talent deosebit in materie de gastronomie.

Al cincilea sezon “MasterChef” invita pasionatii de gatit sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro si sa arate Romaniei de ce sunt in stare. Dupa perioada de inscrieri, urmeaza caravana in patru mari orase din tara, care va da sansa celor inscrisi sa-si demonstreze abilitatile culinare.

Caravana MasterChef ajunge pe 7 iunie in Cluj-Napoca, pe 14 iunie in Iasi si pe 21 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie la Bucuresti, cu preselectiile de pe 5 si 6 iulie. In cadrul probelor preliminare, participantii sunt invitati sa aduca propriile preparate, deja pregatite, pentru a dovedi locul pe care il merita in cadrul competitiei.

Inca de la primul sezon, “MasterChef” a fost lider de audienta pe segmentul sau. “MasterChef” a dedicat trei sezoane romanilor pasionati de gatit si unul vedetelor, care s-au luptat pentru marele titlu in editia speciala “MasterChef. Proba Celebritatii”.
In prezent, show-ul culinar MasterChef este difuzat in fiecare marti, de la 20:30, pe PRO TV.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO