Începe "Brigada Nimic". Ce spune Alexandru Papadopol despre rolul pe care îl va juca. Ce vedete mai apar

×
Codul embed a fost copiat

Avem o veste bună pentru iubitorii serialelor de comedie. "Brigada Nimic" începe de, luni, la PROTV, dar și pe VOYO.

Episoadele vor fi difuzate de luni până miercuri, de la 20:30. Mai multe ne spune Alexandru Papadopol, alias Giovanni.

Roxana Hulpe, PRO TV: Începe "Brigada Nimic", luni, la 20:30. Ce vedem? Ce ați făcut acolo?

Alexandru Papadopol, actor: "Este un serial de comedie, cu polițiști. O comedie soft, plină de plină de, cum să spun, de bucurie".

Cosmin Stan, PRO TV: Care e ideea acestui serial? De ce se ocupă oamenii ăia de cele mai neînsemnate cazuri?

Citește și
Brigada Nimic
Comedia păzește România! Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Alexandru Papadopol, actor: "Se ocupă de cazuri aparent neînsemnate. Toate cazurile astea ajungând să ducă la niște descoperiri destul de importante. Ei erau răspândiți pe la diferite departamente importante ale poliției și din cauza faptului că au greșit pe acolo au fost strânși în această brigadă. Li se repartizează, aparent, cele mai banale cazuri. Dar toate cazurile astea, ca în orice comedie, duc la chestiuni mai importante".

Roxana Hulpe, PRO TV: Ei, cumva, au fost pedepsiți disciplinar și au fost adunați în această gașcă. Cumva se trezesc că trebuie să se ocupe de niște cazuri foarte importante.

Alexandru Papadopol, actor: "Mai mult de atât, li se distribuie cazuri importante în funcție de greșelile pe care le-au făcut".

Cosmin Stan, PRO TV: Poți să ne dai niște exemple, de pildă, de la ce ați plecat și unde ați ajuns?

Alexandru Papadopol, actor: "Se fură niște flori de pe scara blocului și, de fapt, lucrurile sunt mult mai ample. Apar niște colete suspecte, o vecină primește niște scrisori suspecte, aparent banale.... Se întâmpla cu totul altceva".

Cosmin Stan, PRO TV: Cum e Giovanni? Sau cine e Giovanni?

Alexandru Papadopol, actor: "Giovanni este un polițist din cadrul acestei brigăzi. Este un tip ajuns la o anumită vârstă. Era un fel de idol al femeilor din poliție, mai mereu era foarte elegant cu doamnele, dar a ajuns acuma la o anumită vârstă și nu-și dă seama că a cam îmbătrânit și încă încearcă. Încă încearcă să-și păstreze vechile vechile obiceiuri, dar simte ceva în interiorul lui, că e în neregulă".

Roxana Hulpe, PRO TV: Cum te-ai pregătit pentru acest rol?

Alexandru Papadopol, actor: "Păi, în primul rând, scenariul este baza. Este și o vorbă, că orice informație se află în scenariu și apoi trebuie să fii deschis și să te bucuri de ceea ce filmezi. Este foarte important".

Cosmin Stan, PRO TV: Ți-a fost greu să intri în pielea unui astfel de polițist?

Alexandru Papadopol, actor: "Există asemănări între Alexandru și Giovanni și, în general, când se face un casting, ești distribuit tocmai pentru datele pe care tu le oferi personajului respectiv".

Cosmin Stan, PRO TV: Cum a fost la filmări?

Alexandru Papadopol, actor: "Păi foarte frumos. O comedie se face cu multă bucurie, chiar dacă există oboseală la filmări. Mai ales filmările alea de noapte sunt destul de de obositoare, dar noi ne-am bucurat. Suntem o echipă unită și prieteni. Ne cunoștea ma dinainte".

Roxana Hulpe, PRO TV: Pe cine mai vedem?

Alexandru Papadopol, actor: "Păi brigada este formată din Giovanni; Săgeată, care este jucat de Iulian Postelnicu; Nicu Banea, care îl joacă pe Don și Irina Ștefan, care o joacă pe Carmola?".

Roxana Hullpe: Acum, serialele arată altfel. E o bucurie să te uiți la ele, pentru că e și o calitate. Asta vă ajută și pe voi la filmări, fiind obiectivele altele?

Alexandru Papadopol, actor: "Da! Orice fel de serial de televiziune se filmează - sau cel puțin ce am filmat eu - se filmează în regim de film. Adică obiective, încadraturi, niște locații foarte bune. Se evită pe cât posibil platourile și se filmează în locații reale".

Roxana Hulpe: Îmi amintesc foarte bine când mă uitam la serialele-fenomen în care ai jucat și cred că e o diferență foarte mare și pentru voi, nu?

Alexandru Papadopol, actor: "Acele seriale-fenomen au avut loc acum 20 de ani, a trecut foarte mult timp... Țin minte că aveam niște telefoane mobile foarte mari... Se filma aproape numai în platouri... Acum e totul foarte dinamic și se caută foarte mult locațiile, ca la film, adică să fie cât mai real".

Cosmin Stan, PRO TV: Cum crezi că vor primi cei de acasă acest nou serial de la PRO TV?

Alexandru Papadopol, actor: "Mi-aș dori foarte mult să îl primească bine. Noi ne-am bucurat foarte mult de această comedie, am făcut-o cu cu cu cu multă, cu cu cu multă bucurie. Acuma sper să sper să prindă".

Cosmin Stan: Dar cum se vede?

Alexandru Papadopol, actor: "Am văzut primul episod. Nouă ne-a plăcut foarte mult. Am fost emoționați".

Cosmin Stan, PRO TV: Se râde?

Alexandru Papadopol, actor: "Se râde, Noi am așteptat mult să vedem primul episod".

Roxana Hulpe, PRO TV: Și cred că se trăiește și intens...

Alexandru Papadopol, actor: "Sunt momente dinamice. Când spuneam că este o comedie soft, spuneam că este o comedie cu un umor foarte, foarte bun și un umor conținut. Adică nu este nimic aruncat așa în în van".

Cosmin Stan PRO TV: De ce n-ar trebui să rateze telespectatorii lansarea de luni seară, "Brigada Nimic", la PRO TV, de la 20:30?

Alexandru Papadopol, actor: "Pentru că este un produs care cred că va oferi bucurie și satisfacție. Este un un un bun produs de entertainment, după părerea mea și actorie".

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Citește și...
”Brigada Nimic este un roller coaster amuzant din care scapă cine poate!”. Comedia păzește România - luni, marți și miercuri
”Brigada Nimic este un roller coaster amuzant din care scapă cine poate!”. Comedia păzește România - luni, marți și miercuri

Comedia savuroasă, Brigada Nimic, începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO.

Comedia păzește România!
Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO
Comedia păzește România! Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO

Un nou serial începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Brigada Nimic este o comedie savuroasă în care patru polițiști luptă împotriva lumii interlope din București.

Brigada Nimic, o nouă comedie PRO TV. Au început filmările pentru noul serial
Brigada Nimic, o nouă comedie PRO TV. Au început filmările pentru noul serial

PRO TV anunță începutul filmărilor unui nou serial, Brigada Nimic, o comedie originală care promite să le ofere telespectatorilor mult umor și situații memorabile având în prim-plan o gașcă de polițiști neadaptați.

Recomandări
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea

Trupurile neînsuflețite a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone după ce, vineri, au fost luaţi de ape sub podul Romano din Orsaria di Premariacco (Udine).  

ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”
ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, şi-a exprimat public opinia despre donarea de organe, întrebat despre acest subiect în emisiunea la care participă cu regularitate, la un post de radio.

Atac masiv al Rusiei în Ucraina. Cea mai mare centrală hidroelectrică a fost lovită și e în stare critică | VIDEO
Atac masiv al Rusiei în Ucraina. Cea mai mare centrală hidroelectrică a fost lovită și e în stare critică | VIDEO

Centrala hidroelectrică Dnipro din Zaporizhzhia, cea mai mare centrală hidroelectrică din Ucraina, se află în stare critică după ce forțele rusești au lovit-o în noaptea de 1 iunie, a declarat guvernatorul regiunii Zaporizhzhia, Ivan Fedorov.