Încă un mesaj VIDEO al lui Kevin Spacey de Crăciun: ”Va fi mai bine”

Ultima actualizare: 25-12-2020 12:43
Kevin Spacey
Getty

Kevin Spacey a publicat pe YouTube un videoclip, marcând al treilea an la rând în care distribuie clipuri de Crăciun pe canalul său.

Anul acesta, postarea sa se numește "1-800 XMAS", iar Spacey este mai serios faţă de abordările bizare din alţi ani.

El transmite un mesaj de compasiune celor care suferă în perioada sărbătorilor, scrie Variety, potrivit News.ro.

Actorul, care a fost îndepărtat de la Hollywood după ce Anthony Rapp l-a acuzat de agresiune sexuală în 2017, a realizat o înregistrare video de 2 minute jumătate în care promite speranţă pentru oricine se gândeşte la sinucidere.

"Dacă stai într-un loc în care nu mai poţi rămâne, dacă suferi şi ai nevoie de ajutor, dacă te simţi vinovat sau ruşinat, dacă te lupţi cu identitatea ta, dacă simţi că nu există cale pentru tine, oricare ar fi situaţia ta, îţi promit, există cale şi, acum, în timpul sărbătorilor şi nu numai, chiar dacă nu simţi, există oameni acolo care înţeleg şi care pot ajuta", a spus Spacey.

Kevin Spacey, aşezat pe o bancă, a afirmat că "mulţi" oameni l-au contactat în 2020 şi i-au vorbit despre luptele lor.

"Abilitatea mea de a fi acolo pentru ei a fost într-adevăr posibilă din cauza propriilor dificultăţi", a spus actorul din "Usual Suspects". "Şi, deşi a fost un privilegiu să ofer suport, trebuie să spun, sincer, a depăşit abilităţile mele. M-a depăşit".

De când Rapp a dezvăluit agresiunea sexuală, zeci de bărbaţi au făcut publice acuzaţii similare la adresa lui Spacey. Actorul, care a recunoscut că este homosexual, a negat învinuirile lui Rapp şi orice comportament nepotrivit.

În sprijinul celor care suferă, actorul i-a îndemnat să apeleze la numărul de la Suicide Prevention Hotline, spunându-le că "va fi mai bine".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO