Game of Thrones, nou record mondial de piraterie. In cel mai popular sezon de pana acum, serialul a depasit pana si Sopranos

Ultima actualizare: 25-06-2014 07:08
game of thrones

Ultimul episod din Game of Thrones a reusit sa stabileasca record dupa record, atat pe plan oficial, cat si in zona de download-uri ilegale.

Blog-ul TorrentFreak, citat de BBC, scrie ca in primele 12 ore de la difuzarea in Statele Unite, ultimul episod din sezonul 4 al Game of Thrones a fost descarcat ilegal de 1,5 milioane de ori. Cifrele totale insa in 7 zile depasesc 7,5 milioane de download-uri.

Cifra este uriasa si depaseste chiar si totalul de 7,1 milioane de oameni care au urmarit episodul in mod legal, pe HBO.

In urma cu un an, episodul final al sezonului marca doar 5,4 milioane de telespectatori. In total, luand in calcul si reluarile, numarul atinge 9,3 milioane, facand din Game of Thrones cel mai popular serial HBO din toate timpurile, peste Clanul Soprano.

Un alt record legat de piraterie este si numarul de persoane care descarcau fisierele in acelasi timp: 254,114 persoane, cu peste 50.000 mai mult decat la precedentul record, detinut tot de Game of Thrones.

In trecut, CEO-ul Time Warner, compania ce detine HBO, Jeff Bekwes, spunea ca a fi cel mai piratat show de pe piata e "mai bine decat sa castigi un Emmy".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO