GALERIE FOTO Michelle Obama a împlinit 58 de ani. Cum arăta soția fostului președinte SUA în tinerețe

Ultima actualizare: 17-01-2022 17:06
Când va fi lansat documentarul „Becoming”, despre Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA
Getty

Michelle Obama a împlinit, luni, 58 de ani. Iată cum arăta soția fostului președinte SUA în tinerețe.

Michelle Obama a împlinit 58 de ani. Soția fostului președinte al Statelor Unite s-a născut pe 17 ianuarie 1964, în Chicago.

Aceasta s-a făcut remarcată încă din copilărie datorită rezultatelor sale din școală. La terminarea liceului pe care l-a urmat, Michelle s-a clasat pe cel de-al doilea loc din promoția totală de 100 de elevi.

Ulterior, Michelle Obama a absolvit Universitatea Princeton, asemenea fratelui ei Craig Robinson.

Cu toate că acum este cunoscută la nivel mondial, viața nu a fost întotdeauna ușoară pentru ea. Tânără fiind, Michelle nu dispunea de resursele financiare pentru a-și achita taxele studiilor așa că a făcut mai multe împrumuturi bancare. Iar pentru a le achita, Michelle Obama a avut mai multe locuri de muncă pe perioada studiilor, cum ar fi într-un centru de asistență juridică pentru nevoiași.

În paralel cu locul de muncă, aceasta a început să studieze Dreptul la Harvard.

După terminarea studiilor, Michelle s-a angajat la o firmă de avocatură din Chicago, perioadă în care l-a întâlnit și pe Barack Obama. Cei doi s-au îndrăgostit rapid și au decis că vor să întemeieze o familie.

Michelle și Barack Obama s-au căsătorit în 1992 și au împreună două fete: Malia și Natasha.

Deși încă din tinerețe s-a concentrat mai mult asupra carierei, în prezent Michelle Obama a ales să petreacă mai mult timp alături de familie și să fie mai selectivă cu proiectele pe care le abordează.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO