Filme in care a jucat Tom Hanks, incluse in colectia Muzeului de Arta Moderna din New York. Cat a costat o masa la gala

Ultima actualizare: 19-11-2016 07:22

Muzeul de Arta Moderna din New York se inclina in fata evidentelor si il onoreaza pe Tom Hanks pentru rolurile lui antologice.

Pe langa includerea unora dintre filmele in care joaca Tom Hanks, in vasta sa colectie, muzeul a gazduit si o gala la care au fost colectate donatii generoase destinate colectiei sale de filme.

Jurnalistii l-au intrebat pe actorul dublu laureat cu Oscar daca isi revede filmele, intre care se numara hituri precum: Forest Gump ori Phialadelphia.

"Nu. Asta ar presupune o incredere in mine insumi care nu se potriveste cu a merge zi de zi la munca", a spus actorul.

Chiar daca fiecare masa la gala dedicata lui Tom Hanks a costat intre 25 de mii si 75 de mii de dolari, lista invitatilor s-a umplut rapid. Data fiind aprecierea unanima de care se bucura actorul, printre invitatii serii s-au numarat Steven Spielberg ori Steve Martin. Printre laureatii din anii trecuti se numara Tim Burton, Pedro Almodovar, Quentin Tarantino ori Cate Blanchett.

Creata in 1935, Biblioteca de Filme de la Muzeul de Arta Moderna din New York este recunoscuta drept cea mai bogata din Statele Unite, cu peste 30 de mii de titluri din toate epocile si genurile.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO