Ferma din Irlanda de Nord din care provin animalele din serialul Urzeala Tronurilor. "Ne-a salvat de la faliment"

Dată publicare: 02-01-2017 19:44
Dată actualizare: 05-01-2017 07:25


"Urzeala tronurilor m-a ajutat să supravietuiesc", spune un fermier din Irlanda de Nord. O multime de animale din curtea lui fac parte din distributia serialului fantastic.

El are de la porci din rase stravechi si pana la caini, care sunt aproape la fel de faimosi ca personajele principale din cel mai piratat serial din lume.

Odin si Thor, doi caini din rasa Northern Inuit, din County Down, un comitat al Irlandei de Nord, si-au facut debutul la televiziune cand aveau, fiecare, sase luni.

Cei fascinati de atmosfera fantastica si intrigile din serialului fenomen Urzeala tronurilor ii cunosc sub numele de actori canini Summer si Greywind. Iar fanii din toata lumea vin sa-i vada. De voie, de nevoie, stapanul lor s-a invatat să fie si ghid turistic.

"Am primit intr-o zi un telefon de la canisa de unde i-am luat. Mi-au spus ca realizatorii unui show TV vor sa folosesca cei doi caini ai mei la filmari. I-am adus la canisa unde ma asteptau dresori care lucrau pentru Urzeala tronurilor. I-au fotografiat si asta a fost, asa au inceput", spune fermierul.

Cainii si-au jucat rolul impecabil si au deschis drumul spre filmari si pentru alte animale. O multime dintre figurantii necuvantatori provin de la ferma Forthhill, din Irlanda de Nord.

"Ne-au salvat ferma. Mai toate animalele care fac figuratie in serial, pui, capre, gaste, cainii pe care îi stiti, chiar si un cerb, provin de la ferma noastra", mai spune barbatul.

Intr-adevar, ferma respectiva se lupta sa supravietuiasca pana cand filmarile pentru Urzeala Tronului s-au mutat in Irlanda de Nord.

Tags: serial, animale,


VIDEO PROTVPLUS.RO