Cum au sărbătorit românii Dragobetele: „Romantismul e punctul meu forte”
De Dragobete, îndrăgostiţii au fost aşteptaţi în restaurante cu meniuri adaptate, iar iubirea a plutit în aer.
Cuplurile care au ales să sărbătorească iubirea în stil românesc au fost așteptate într-un resto bar cu un concert de muzică jazz și pentru ei a fost pregătit și un meniu special cu patru feluri diferite de mâncare, desert și dou[ pahare de vin la alegere.
Băuturile pregătite pentru clienții cu fluturi în stomac au fost în ton cu sărbătoarea românească.
După ce au fost răsfățați cu preparate delicioase și licori condimentate, îndrăgostiții nu au ezitat să își facă declarații de iubire.
Îndrăgostit: „O iubesc enorm, și pe ea si pe puiul nostru, la mulți ani, mulți înainte. Ați sărbătorit și de V-day sau numai de Dragobete? Întodeauna, trebuie să fim cât mai romantici, nu se poate altfel, romantismul e punctul meu forte, sunt cel mai romantic, când e vorba de romantism eu sunt”.
Printre cei care au sărbătorit iubirea românește s-au aflat și străini. Unii nu au fost însoțiți de sufletul pereche, dar au profitat de ocazie pentru a petrece timp cu persoane dragi.