Cum a scăpat cu o amendă o tânără sexy care a aruncat cu o piatră într-un bolid de 122.000 de euro

Ultima actualizare: 22-10-2020 07:20
Scarlet Jane McPherson
Instagram

O tânără de 19 ani a scăpat doar cu o amendă după ce a aruncat cu o piatră într-o mașină de lux care valorează aproape 122.000 de euro.

Adolescenta de 19 ani a declarat în fața instanței că era în plimbarea de dimineață și a aruncat cu o piatră pe drum, fără să observe mașina sport care a apărut în viteză, dintr-o curbă. Scarlet Jane McPherson a declarat că nu a avut deloc intenția să lovească bolidul de lux iar judecătorul a crezut-o.

În locul unei condamnări penale, cerută de proprietarul mașinii și a plății pagubelor substanțiale suferite de bolid, ea va plăti doar o amendă în valoare de 108 lire sterline, relatează publicația Daily Star.

Proprietarul ceruse daune de 5.400 de lire sterline, pentru că piatra avariase serios plafonul mașinii sport.

Lotus Evora

Adolescenta se plimba prin localitatea Brisbane, Australia într-o dimineață, când a aruncat din greșeală o piatră în direcția unui Lotus Evora GT 410.

Șoferul mașinii și un martor au văzut-o pe fată aruncând cu ceva în direcția mașinii, iar apoi au auzit o bubuitură puternică, a precizat procurorul.

Incidentul a avut loc pe 12 septembrie, iar fata acuzată de distrugere a fost audiată pe 29 septembrie.

Ea a pledat vinovată în fața instanței din Pine Rivers, sub acuzația că ar fi aruncat deliberat pe carosabil piatra care a provocat pagube.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO