Cum a pierdut Elton John 60 de milioane de dolari din cauza pandemiei

Ultima actualizare: 01-06-2020 15:37
Cum a pierdut Elton John 60 de milioane de dolari din cauza pandemiei
Getty

Muzicianul britanic Elton John a suferit o pierdere de 60 de milioane de dolari după ce turneul lui de adio a fost, pentru moment, anulat din cauza pandemiei.

 

Artistul de două ori premiat cu Oscar şi soţul lui, David Furnish, au pierdut suma de 60 de milioane de dolari pe care o plătiseră în avans pentru producţia spectacolelor.

Presa britanică este de părere că e puţin probabil ca muzicianul în vârstă de 73 de ani să poată primi o despăgubire din partea asiguratorilor.

În ianuarie 2018, el a anunţat că va susţine un turneu mondial de adio timp de trei ani. După acesta, se va dedica familiei.

Lansat pe 8 septembrie 2018, în Allentown, turneul „Farewell Yellow Brick Road” este ultimul al lui Elton John într-o carieră de jumătate de secol.

 

Peste 80 de concerte anulate

 

Anularea a 34 de concerte programate în SUA anul acesta e posibil să fie urmată de alte 48, programate în perioada septembrie - decembrie.

Cel mai probabil, concertele vor fi reluate în 2021.

Elton John, cu o avere estimată recent la 360 de milioane de dolari şi proprietăţi în SUA, Franţa şi Marea Britanie, şi Furnish au ajuns săptămâna trecută de la Los Angeles la Londra într-un avion privat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO