Un nou clip VIDEO cu George Floyd. Ultimele clipe viață ale bărbatului ucis de poliție

Ultima actualizare: 01-06-2020 11:46
George Floyd
youtube.com

O nouă înregistrare VIDEO, publicată pe internet, pare să-l arate pe George Floyd în ultimele sale clipe de viață, luptându-se cu polițiștii într-o mașină, chiar înainte de a muri.

Potrivit New York Post, clipul a fost postat sâmbătă de controversatul activist Shaun King.

În VIDEO se vede un ofițer de poliție din Minneapolis care stă aplecat pe ușa din spate a pasagerului din stânga. Cel mai probabil, el se lupta cu George Floyd imediat după arestarea sa, pentru că încercase să folosească o bancnotă falsă de 20 de dolari.

Derek Chauvin - ofițerul care a fost acuzat de crimă după ce a stat cu un picior pe gâtul lui Floyd în timp ce acesta striga „nu pot respira” - este văzut alergând în jurul părții din dreapta a mașinii, la finalul clipului.

Toate astea e leagă. Poliția se afla în mașină în timp ce George Floyd era bătut de îi suna apa-n cap", a insistat King în clipul de pe Instagram.

Unul stă de veghe, în timp ce ceilalți îl atacă”, mai spune el.

Toți cei patru ofițeri de poliție din Minneapolis au fost concediați.

Chauvin - care a fost implicat în 3 cazuri de folosire a armelor de foc în timpul celor 19 ani de serviciu - a fost arestat și acuzat de crimă de gradul al treilea și omor prin imprudență de gradul doi.

Familia lui Floyd a precizat într-o declarație transmisă prin avocatul lor, Ben Crump, că „se așteptau la o acuzație de crimă de gradul 1”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO