Concert Tarja, regina rock-ului simfonic, la Sala Palatului, pe 4 noiembrie

27-05-2014 15:14


Tarja Turunen

Tarja Turunen, supranumita "regina rock-ului simfonic", concerteaza pe 4 noiembrie 2014 la Sala Palatului, in cadrul turneului mondial Colours in the Road.

Cel mai recent abum, Colours in the Dark, a fost primit cu entuziasm de fani, dar si de presa de specialitate din toata lumea, care l-a declarat in unanimitate „cel mai bun material al artistei de pana acum”. Cel care se face responsabil pentru mixajul albumului este nimeni altul decat Tim Palmer. Acesta a lucrat cu nume grele din domeniu, precum Mark Knopfler, Robert Plant, Pearl Jam, David Bowie, Jason Mraz si multi altii.

Compozitiile si aranjamentele orchestrale, dar mai ales vocea de aproape 3 octave a sopranei au incantat fanii, care se asteapta sa o vada din nou pe Tarja pe podiumurile de premiere internationale.

Tarja Turunen este iubita de publicul din Romania pentru vocea sa incredibila si pentru uimitoarele performate live. Artista finlandeza a concertat de mai multe ori in tara noastra, ultima data in 2013, show organizat, ca si de aceasta data, de Phoenix Entertainment.

Anul acesta, Tarja va aduce pe scena Salii Palatului un show complex, in care instrumentele clasice se vor imbina armonios cu chitara electrica, cu basul, dar si cu tobele spectaculosului Mike Terrana. Printre muzicienii de elita pe care aceasta ii va avea in spate, se numara si violoncenistul Max Lilja, fost membru Apocalyptica.

Soprana lirica, pianista si compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematica a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit band-ul, in 2005, a dezvoltat rapid o cariera solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului international. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea unica de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.

Biletele la evenimentul din Bucuresti de pe 4 noiembrie se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Sursa: Pro TV

Tags: concerte, tarja, rock,

VIDEO PROTVPLUS.RO