Concert la Clubul Taranului din Bucuresti. Trupa The Amsterdams lanseaza videoclipul "The great fire"

04-10-2016 18:15

The Amsterdams

Dupa ce precedentul lor single, „Girl You’re Frightened”, s-a regasit pe coloana sonora a lung-metrajului Ilegitim, videoclipul fiind regizat de catre Adrian Sitaru, The Amsterdams revine cu un nou clip, pentru piesa „The Great Fire”.

Acesta va fi proiectat in premiera in cadrul unui concert pe care trupa il va sustine vineri, 7 octombrie, incepand cu ora 21:00 la Clubul Taranului din Bucuresti (str. Monetariei nr. 3).

Videoclipul „The Great Fire” este o animatie 2D produsa de catre Buzilan Digital Visualization Studio, grafica fiind semnata de Anca Buzilan.

Toate desenele sunt realizate manual, iar intregul concept intregeste artwork-ul albumului Eternity for Dummies, alcatuind impreuna o poveste unitara - spun membrii trupei.


„Eternity for Dummies” este albumul cu numarul patru din discografia trupei The Amsterdams, lansat in luna aprilie a acestui an sub egida Universal Music Romania.

Albumul este disponibil in format fizic in librariile Carturesti, pe www.emag.ro si www.getmusic.ro, in format digital pe iTunes si Google Play si la streaming pe Zonga, Deezer si alte servicii.

Albumul The Amsterdams – Eternity for Dummies – este disponibil pentru streaming & download, aici.

Biletele la concertul de vineri, 7 octombrie, se gasesc in avans in reteaua www.iabilet.ro si costa 20 de lei.

@CristianMatei

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO