Celebrul compozitor francez Vladimir Cosma semneaza coloana sonora a filmului "Funeralii fericite"

Vladimir Cosma

Impresionat de comedia "Funeralii fericite", celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat sa semneze pentru prima data coloana sonora a unui film romanesc, dupa ce a cucerit milioane de spectatori in Franta cu muzica pentru filme reputate.

Din 7 iunie, muzica talentatului Vladimir Cosma va rasuna pe marile ecrane din Romania, odata cu premiera filmului Funeralii fericite, care marcheaza o noua colaborare intre Horatiu Malaele si Adrian Lustig, dupa succesul inregistrat in 2008 cu lungmetrajul Nunta Muta.

Alaturi de Horatiu Malaele, din distributia comediei "Funeralii fericite" fac parte: Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazar, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc si Antoaneta Zaharia.

In "Funeralii fericite", Horatiu Malaele este Lionel, un roman reintors din Franta unde a lucrat in constructii, care lupta impotriva destinului si a propriului viitor. Cand o razie duminicala ii pune pe fuga din carciuma „La imigrantul fericit”, Lionel si cei doi prieteni ai lui descopera ca viata le-a rezervat o ultima surpriza.

Citește și
Nymphomaniac
"Nymphomaniac", al lui Lars Von Trier, va fi lansat de Craciun. Film socant cu scene sexuale reale
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile
Acestia ajung langa un teren viran unde s-a instalat o tabara de tigani. Ca sa se distreze, cei trei platesc o tiganca sa le ghiceasca viitorul. Distractia incepe atunci cand femeia le prezice data exacta a mortii si modul in care vor muri.

De-a lungul carierei sale, Vladimir Cosma a primit doua premii Cézar pentru „Cea mai buna muzica de film” pentru contributia sa in cadrul productiilor cinematografice: Diva (1982) si Balul (1984), precum si doua premii 7 d'Or pentru „Cea mai buna muzica TV” in 1986 si 1991.

Publicul din Romania va avea ocazia sa asculte prima coloana sonora realizata de celebrul Vladimir Cosma pentru un film din Romania, "Funeralii fericite", o comedie care va avea premiera in cinematografele din tara pe 7 iunie, fiind distribuita de MediaPro Distribution.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Festivalul Filmului Japonez la Cinemateca Eforie - editie speciala
Festivalul Filmului Japonez la Cinemateca Eforie - editie speciala "ninja"

In perioada 21-26 mai, Sala Eforie (Jean Georgescu) a Cinematecii Romane (Str. Eforie nr. 2) gazduieste editia 2013 a Festivalului Filmului Japonez, o editie speciala ninja.

"Nymphomaniac", al lui Lars Von Trier, va fi lansat de Craciun. Film socant cu scene sexuale reale

"Nymphomaniac", cel mai recent lungmetraj al regizorului danez Lars Von Trier si, totodata, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2013, va avea premiera pe 25 decembrie.

Din 7 iunie, Horatiu Malaele revine pe marile ecrane in filmul
Din 7 iunie, Horatiu Malaele revine pe marile ecrane in filmul "Funeralii fericite"

Anul 2008 marca debutul regizoral pe marile ecrane al apreciatului actor Horatiu Malaele, odata cu lansarea filmului de succes "Nunta muta", dupa un scenariu realizat in colaborare cu Adrian Lustig.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.